Stáří

Stáří

Anotace: Každou vteřinou jsme starší a naše buňky stárnou s námi =D

Do zrcadla dívám se zas a znova,
říkám si, že nejsem žádný Casanova.
Nevypadám jako Ládová Ester,
prsa mi netvoří převážně polyester.
Ladné pohyby mého těla
brzdí tuny špeku, které jsem neměla.
Dříve bujně nesoucí se prameny kadeří
změnili se v zašedlé pápěří.
Ani zadek nevypadá tak jak má,
pevnost a tvar dost postrádá.
Co se děje? Co je to semnou?
Kde mám svou pleť jemnou?
A proč hrb ohromný mám na hřbetě?
Cožpak nejsem kus mláděte?
Vždyť 98 let je mi teprva
a už vypadám jak tlustá mrtvola.
Autor Nebbisha, 14.12.2008
Přečteno 629x
Tipy 7
Poslední tipující: Alfííík, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, STIMPRE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí