Řidičá

Řidičá

Podivné mlčení šíří se jako mor
falešné kliky jsou nejsnazším bohatstvím
rychlených modelů s reklamou pro hovor
na čele, ústy ne, jen tak dál? co já vím

vydělat pouhým ehm prachatý peníze
tohle je budoucnost, z níž chci pryč kvůli rtům
obecně nehybným, ublábolen z krize
respektu k alibi, ať je konec mýtům

že jsou výš s přehledem dovední výškaři
nade vší pochybnost opravdu globální
zůstanu ve hvězdách, ať se nepřiškvaří
z klávesnic všehoklik k prstům, hřeb do dlaní

podivným mlčením ztvrzen byl herní plán
veskrze nabitý elitními zájmy
budu dovádět ať rozzlobím VIPů klan
na ufo řidičák mám, talíř všem známý
Autor Petbab, 25.04.2014
Přečteno 664x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Loveless, básněnka, lukassnajdr, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

netuším proč..ale líbí se..

26.04.2014 14:28:23 | Loveless

nemlčím, proto se mi ulevilo :)

26.04.2014 15:57:24 | Petbab

Trochu drsná a znalá světa...je každá věta

26.04.2014 13:37:38 | básněnka

třikrát ká v anotaci není dost, ani málo :)

26.04.2014 16:03:17 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí