Hiro-

Hiro-

Kolik bylo za a kolik proti
iniciaci na konci války
vše teprv začíná, když se hroutí
Hirošima a Nagasaki

kolik je dnes za a kolik proti
malý hoch dávno není dítě
nesouhlasně hlavou nezakroutí
globální spěch, neosloví tě

vzpomínka kterak hrob, důvod k pouti
k slzavým údolím jednou snad
jsou lepší destinace - nic proti
nechme to být jednou napořád

sedmdesát let zpět nezarmoutí
jsou jiné výzvy, ať žijou i-
prefixy eg, jichž selfie se fotí
spenátem již přecpal se Popeye

protipóly sotva se sjednotí
budoucnost ukáže kdo je kdo
minulost nijak dluhy nezkrotí
ze sto procent ani procento
Autor Petbab, 11.08.2015
Přečteno 726x
Tipy 4
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí