Deník 44 ( útěk )

Deník 44 ( útěk )

.
Na ocúnu onuce
páchne červeně
masem jateční zvěře
Přehnala se tu fronta
ponechala kosti zemi
erár pro keře

Krom stromu
do výhledu dlaň ta padá
držící kůru do krve
za lípou jímka
temná lada
Kořeny ruka neurve

Dychtivost pláče
rámusu deště
ochočit smrtku listovím
Hlína je prosta
těžko kdy selže
"Zbylé pověste!"
..
Za chvěním křoví
z člověka krusta
ze slizu okovy
Autor Now, 27.01.2019
Přečteno 586x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, zdenka, šerý, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm! Pěkné, pěknější, nejpěknější

27.01.2019 15:13:04 | šerý

Všem, kdož ve válce trpěli nezaslouženě..

27.01.2019 22:36:25 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí