...

...

Anotace: ...

Okno do mého srdce
okno z myšlenek
to srdce
tváří se navenek
že je čisté

to okno však
odhaluje
co tam skutečně je
já, já jsem bůh
já chci být bůh

a potom umřu
a půjdu do pekla

mám ale ještě naději
malou
maličkou tak
že sotva ji zahlédnu
a doufám, že opravdu
je to naděje

že pokoří mé srdce Bůh
srdce studené ohřeje
roztaje a bude jiné
s Boží láskou navždy splyne.
Autor Šantir, 15.03.2008
Přečteno 323x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Bíša, Janetee, Kávový Poutník, Mlžný přízrak, WhiteSkull, excited, Romana Šamanka Ladyloba, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plynně porměnlivé,pekné,pekné...

17.05.2008 23:57:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí