modlitby

modlitby

Anotace: modlění ve větru

Noci dlouhé a mrazivé chvějí mnou
Nerozpoznám tlukot svého srdce od vanutí větru
Jen sovy houkají, jakoby o život jim šlo
Já tiše bloumám mezi nebem a peklem a nepřiznám si to

Duše stoupá vzhůru k nebi
Tvář se však lepí k peklu - špinavé hlíně
Začínám lapat po dechu, ruce složené v klíně
Stavím se do kleku, a srdcem modlím se ve větru

Ať modlitby mé vyslyší
Ať strasti mé odvane
Ať nebe v lidstvo věří
Ať peklo v temnotách zůstane

Díla osudů přepíší se snad
Jen modlit v přísaze se musí
Doufám, že pak bůh bude rád
Autor grohy, 30.12.2008
Přečteno 436x
Tipy 7
Poslední tipující: Squat_the_world, Tomáš Marný, Agniezka, BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, HonzaJ, Veselý Drak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že Bůh by byl rád, abychom si ten život tady udělali krásný...-:o)

02.01.2009 12:01:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí