Spasitel

Spasitel

Anotace: z mé knížky pro rok 2010

Co chtěl na této Zemi,
co, k čertu, změnit chtěl
vznešený rebel proti farizejům -
očistec v ráj
peklo v nebe
člověka v boží dítě -
Špatně znal lidi
špatně rozuměli
ti, které k lásce zval.
Křižácké hordy
svatá inkvizice
Gott mit uns na opascích
camorra, Cosa nostra
se modlí za vendettu -
Proč mlčel
a proč mlčí?
Promluv k nám, Pane,
ve vánoční čas!
Autor Dolma, 15.12.2009
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí