Had a blecha

Had a blecha

Anotace: stejně se to nedá pochopit

nenávidím sebe samého
a skrze tu nenávist nenávidím svět
vidím sebe pyšného marného
plného obdivujících se vět

jsem odpad a hnus v dárkovém balení
vše co je na mě je jen pseudozbožné mámení
sladké změnilo se v bolest ale bolest zůstala bolestí
smutný konec ve věčné štěstí a štěstí zase v neštěstí

ztratil jsem vše co jsem měl
abych viděl to co přes věci bych neviděl
ale hledal jsem to, co jsem dávno ztratil
cestu lživou jsem si takhle zlatil.

mí hrdinové měli srdce horká a tichá
a chtěli umřít v zapomnění
ale právě tím byli oslaveni
a já vím, že chci být jako oni
ale jak když mě k tomu žene má vlastní pýcha.
Autor FMK, 05.04.2011
Přečteno 469x
Tipy 4
Poslední tipující: olnek, Romana Šamanka Ladyloba, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten odpad hnusu v dárkovém bealení je dobrej.
Ale teď i něco pozitivního napiš.

05.04.2011 08:29:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí