věčná

věčná

Anotace: ...

do kamene vytesám lásku
na hlavu jí vložím
trnovou korunu
hřeby ji ke skále
přikovám

nikdy již nepřijde
ani neodejde
zůstane věčná

křížem vykoupená

do hliněných nádob
vtékat bude
po kapkách

pro tvrdost
jejich srdcí
pro milost
jim danou

amen
Autor zdenka, 02.12.2013
Přečteno 542x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Jana B., Miskitka, Inna M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí