Podzimní duše

Podzimní duše

Anotace: nepovažuji to za nějaké dílo, jen mé pocity, které potřebuji někam uložit, děkuji

Opuštěná a bez lásky,
Kde je ten, co ji tahal za vlásky?
Úsměv beznaděje,
Noci žalu….
Kam jen přijdou ty roky zmaru?
Pocit samoty a bez Boha
Jen jeho jméno stále volá
Se slzami v očích, černém kabátku
Hroutící se na hromadě barevného listí
Podzimní mlha kolem
V ruce svírá růženec
Co když to někdo dnes zjistí?
Vzdálila se Bohu
Vzdálila se světu
Vzdálila se sobě
Pomalu umírá,
Umírá…
Duše, která ztroskotává...

V tom se ozývá praskot z nebe,
Bůh letos povolá Marie i Tebe
Bude Tě soudit,
budeš osvobozena...
Tvá víra není tak ztracená
Tobě nezbývá než se jen modlit...
Autor Dušekteráztroskotává, 17.10.2017
Přečteno 439x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Šípková Růženka, Básník Karel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět pocity z nitra,je moc dobře, že takto píšeš.pokracuj dál a dál.

09.01.2023 10:23:11 | mkinka

...milá Duše, krásné.
Je vždy možnost odlepit se od dna...
Tam na tom samotném dně přijdeme k poznání.

17.10.2017 07:59:15 | Šípková Růženka

ano, snažím se , děkuji

17.10.2017 08:00:53 | Dušekteráztroskotává

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí