Vezmi a jez

Vezmi a jez

Anotace: nejen chlebem

ale ty přeci nejsi člověk

nebo jó?

ty jsi opravdu myslíš

že jsi člověk?


jen zabíjíš čas

jsi už vybledlá pověst

v nedokončené knize

a mizíš kanálem bez poklopu

k ničemu

konkurenceschopná perspektiva

tě odsoudila k frustrační toxicitě


roztočenou devastací

hučí siréna

a za ní

tichý verš

Vezmi a jez

Výsledek obrázku pro abstraktní umění

Autor Akyš, 03.10.2018
Přečteno 369x
Tipy 14
Poslední tipující: Jort, Květka Š., piťura, Marcella, Frr, Amonasr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí