Bože cítím tvoji lasku

Bože cítím tvoji lasku

Už mě lidičky co mě věří dochází slova básní nejradši bych nadával já ten štěkající pes co dává najevo jsem tu paničku já je věrný jako láska dvou hrdliček za chvíli bude máj lásky čas to jsi ještě pár let počkám než najdu tebe ty moje sluníčko sedmitečné a proto tiše zpívám všem ptáčkům a lesy jsou pod ochranou bohů miluji cítím dar z nebes a pane sloužím tobě konám dobro tvoje skála díky.

Autor kmosa, 24.04.2022
Přečteno 159x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí