Rekapitulace dne

Rekapitulace dne

Anotace: ...jen tak datlují mé prsty

Dívám se z okna.....prázdno, nic není vidět....
Ovíněné okno nenabízí nic, než prázdno.
Chci ho vyleštit a prozřít...
Milosrdnost okna je ale účinná,
nedovolí pustit skrze sebe nic, co by ublížilo.

Stav prázdna blokuje můj mozek
a nechává ho spočnout na jediné myšlence,
na té o tmě.

Chci být ve tmě sama se sebou
být si přítelkyní, být si oporou a
...a věřit, že prázdno nepřinese morální výčitku, že jsem.

JÁ jsem a je to hezký...
jsem tu pro radost...
pro lásku...
pro něhu...
pro vás...
pro TEBE...
pro SEBE tu nejvíc jsem...

Sobecké???
Vůbec ne....mám se ráda a mám ráda vás.
Autor prostěholka, 16.03.2012
Přečteno 601x
Tipy 9
Poslední tipující: vodnař, Holis, BArBArKO, V.N.Losinský, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

My tě máme také rádi.

12.06.2012 07:57:33 | BArBArKO

Jo! tak to prostě je :))

26.03.2012 19:01:47 | Radhuza

tak to je...

22.03.2012 12:10:28 | enigman

Moc díky za písmenka....potěšila

22.03.2012 21:28:21 | prostěholka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí