prostorově neoddělitelný

prostorově neoddělitelný

Anotace: Tentokrát ne

jsem prostorově neoddělitelný

zabírám sotva 
kousek 
co by se do stínu řasy vešel 
nemám žádné výkyvy nálad
 
a doby 
kdy jsem se věšel 
jsou dávno pryč 
neprotékám spárami času 
nezasychám 
 
to co dýchám vzduchem není 
sotva pochopíte 
od marnění
až po účel všehobytí 
kdo se jednou 
drátů chytí 
tomu proudy zježí pocit 
 
ten den 
v dešti 
já zas procit 
zcela nahý vůči zradě
nám vás všechny pohromadě 
 
stisknu spoušť
 
 
 
 
 
Autor přechodná záležitost, 25.05.2013
Přečteno 492x
Tipy 6
Poslední tipující: Miriska, hanele m., Robin Marnolli, Amonasr, Elisa K.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fajně nabité :-)

26.05.2013 06:20:37 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí