S vůní ozónu

S vůní ozónu

Anotace: Zase jedna volnomyšlenkářská ... tak hltej plnými doušky ... ten ozón

 

       

      Na pahorcích

      oroseného čela

      se topíme

      rdoušeni

      tichem

      docela prázdni

      znásilňující

      svá přesvědčení

      v nekončících smyčkách

      

      jsme bezvěrci

      neztrácející víru v naději

      jednou nepochopeni

      bojující pro omyly

      zavřeni v sebeklamu

      

      přemyšlení

 

      v po ozónových létech

 

      

 

Autor M.V.Jung., 13.08.2013
Přečteno 481x
Tipy 8
Poslední tipující: Sunny, Romana Šamanka Ladyloba, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí