Dematrixace

Dematrixace

Anotace: planety opic

Dematrixace dedigitalizací
provedu na sobě
čin v první osobě
nenechám na nikoho jiného, arci
kohokoliv z hmoty
svléct mě do nahoty

okázale, ačkoli z pout, s dovedností
robotické paže
neřvu - ke mně, stráže!
zády se otočím - tož, to jsou k nám hosti!
ať ví, kdo se táže
hlavy čnící z pláže

na svobodu trnů kolem obličeje
sochy, kdo se pozná
v ní, svá zkázonosná
jha neřeší.. projekt světa jsou ideje
slova nejsou čísla
na kvantech závislá
Autor Petbab, 02.01.2014
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Amonasr, čarodějka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí