Kapky na sklech

Kapky na sklech

Anotace: pocitovka

 

Miluju déšť

                            ve spěchu,

když mi brečí za límec

co  ze skel, kapek, dechu

a potůčků, co okny dolů pílí,

dělá kaleidoskop,

jenž není v klidu

                            ani chvíli

 

I doma vydržím...

a klidně takhle  u okna bych stál,

než zmizí splín,

nebo déšť nepohne se dál

s ním

 

a po nějaké době,

i když sám

o sobě

nějaké pochybnosti mám,

které snad ani nemusel bych mít,

 

čistší se         a nějak lepší     zdám...

 

A pak jsem zase několik dní  fit

                

 

Autor aravara, 01.06.2014
Přečteno 366x
Tipy 7
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Jana M., jitoush, Amonasr, Pamína
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já miluju vůni letního deště :)

12.06.2014 09:30:29 | Hesiona-Essylt

....hezká pocitovka....Ji.

02.06.2014 22:18:56 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí