Myslím

Myslím

Anotace: .

Myslím, tedy jsem
Tedy alespoň myslím, že jsem
A že myslím
Jistě vím jen to, že nic není jisté
A to, že čas zůstane s námi
A my s ním

Svět a vše, co je v něm
Je v rovnováze
Mezi dobrem a zlem
To lidé jsou ti zlí
Ježíši Kriste
Oni si snad myslí
Že nemusí myslet

S každým dalším dnem
Si víc a víc myslím, že nevím kdo jsem
A kým být smím
A že Země pro mě je tím pravým místem
Kde mohu žít život
Tak, jak si ho vysním..
Autor Manni3, 12.01.2015
Přečteno 476x
Tipy 4
Poslední tipující: Diego de Investigator, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkýýýý :-)

13.01.2015 20:56:34 | Diego de Investigator

že čas zůstane s námi
A my s ním - to je super myšlenka...

12.01.2015 19:50:41 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí