SVINSTVO

SVINSTVO

Anotace: O svinstvu všude okolo nás

Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM

 
 

 

 

Nehažte své svinstvo sviním

Vždyť i je to svinstvo špiní

Ví, že svinstvem vaší viny

Zasviní si své štětiny

 

Ví, že vaše slova plytká

Slepila by jim kopýtka

Nikdy řeči podrazáků

Nevzaly by do rypáku

 

To, co vaše hlasy hlásí

Zkroutilo by jim ocasy

Svině, ta nikdy nepoví

Co leze z hlavy vepřový

 

Svinstvo svinstvem vždycky stojí

S ním ni svině se nespojí

Kdyby mohly, vás sviňáky

nabraly by na klektáky

Autor Alija Harisović, 02.03.2015
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí