Minové pole

Minové pole

Projít podloubím ráje
posolit otevřenou ránu lidství
a plivnout si do úst
a hystericky mlčet bez dechu
a smýkat existencí
jen tak
jako by šlo o život
kousek od smrti kousek od zrození
naložit s časem do formalínu
rozprsknout se
a nechat mysl bez hlavy
shánět potravu
- tam -
kde násilím montovali dohromady člověka
kde strhli pár závitů a hřebíky zatloukli na špatný místa
kde ho nechali chodit dokola a hledat co neztratil
kde mu dali modrý pilulky pod jazyk a řekli
můžeš
Autor Gwendoline, 16.03.2015
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: Nespavec, Jort, Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí