Head you, please...

Head you, please...

Anotace: ohlédnutí

*

Head on windows

 

kde jsou květy?

odlétla křídla

teplo v žebrech  listů rezne

tlapek stopy vychladly

 

po výhrách a prohrách léta

na nás zdáli dýchla

Nová země

či snad  -              Špicberky?

 

Cold song

lehýnce bíle

dosedl na střechy

vybroušeně  na skla

     květy a listy

           sny...

 

krása...   krása

ale zebe...

co takhle  dívat se na ni

přes horké víno?

 

 

Empty house

 

Paměť  to vidí, slyší a ví

               oči domu jsou slepé i po tmě

               neuslyšet  mužské zaklení

               ani  ženské  stýskání

               rozptylová louka je němá

                                            ale volá

 

Autor aravara, 24.04.2016
Přečteno 367x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Luky-33, bogen, jitoush, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ještě, že ve skutečnosti žádná louka není němá...:-D* :-D* ST**

24.04.2016 20:53:18 | Frr

Nebudu se přít...

24.04.2016 21:26:35 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí