HORIZONT UDÁLOSTÍ

HORIZONT UDÁLOSTÍ

Anotace: ... od kolíbky do hrobu ...

Silní a nezlomní si mladí připadají
Trvá to spoustu dní nikdy nebudou starý
Proti všem bojují ohněm a taky mečem
Svou pravdu milují a nemýlí se v ničem

Po čase po letech stříbro jim protká vlasy
A vítr zašumí v poli rozvlní klasy
Obilí dozrálo a ženci už se ženou
Za žatvu skončenou modlí se na kolenou

A třeba se to hne k lepšímu se to změní
Procházet se po dně nejde tam kde dno není
Pak pády do propasti stávaj se nekonečný
Horizont událostí a my v něm budem věčný
Autor jondys, 04.12.2016
Přečteno 440x
Tipy 11
Poslední tipující: Kyška, Akyš, Amonasr, Iva Husárková, Frr, bogen, Jeněcovevzduchukrásného, dodola
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm! Uznání:-)

27.01.2019 20:53:08 | Kyška

vážim si, děkuju!

27.01.2019 21:18:06 | jondys

Má to hloubku a dno žádné... :-) ST

05.12.2016 11:32:13 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí