nerovně

nerovně

Anotace: ...

 


 zdí proti hlavě 

hrdě a hravě
...nedomyšlené 
ve spáncích tepe 
trpět je lépe 
...okořeněné
 
samotou
 
jedeš si... narážíš 
do větru
do ticha
okolo kulisa ...
potichá
 
nestíháš
oko je ospalé 
rozmazané
plynutí nečeká 
tak se stane 
 
že jednou u cesty
v aleji z jabloní 
přijde a pošeptá
k tobě se nakloní
s bílými křídly usedne do prachu 
bez šatů 
bez barev 
 
přijmu to bez strachu 
 
poselství budoucích 
splněných nadějí
nikdy a navždy 
 
raději
 
Autor poeta, 25.09.2017
Přečteno 451x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, Móny, Amonasr, Ruda Štola, melebele, Iva Husárková, Kett, Frr, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...rovně i nerovně......vyrovnávat všechna ta "zakřivení",oblit a
zaoblovat..............přijímat.............zrcadlit....být...nebýt.
.......Ji.

25.09.2017 21:39:44 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí