Ke hvězdám

Ke hvězdám

Ke hvězdám

 

 

Z pomíjivosti    

ve stálepřítomnost

 

z odvíjejí    v trvání

svoboda voní    k sežrání!

 

Ke hvězdám

vše vrátit    světu

 

dotyky pozemské

vřídlům času    ponechat

 

nevyhnutelná    poprava života

člověka!

 

Jen tak___________________________

 

 

 

Autor Móny, 02.03.2018
Přečteno 616x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí