Z bolesti

Z bolesti

Za hranici věčnosti
bez strachu a bolesti
bez výčitek všednosti
bez pocitu marnosti.

Hledání a zklamání
chuť a věčné nutkání
žert a lehké zasmáni
pouta z rukou podání.

Život v kruhu hledání
myšlenkami mrhání
děj co hrůzu nahání
úspěchy bez nadání.

Proč jsme tolik prolhaní?
Moc, co pravdu nebrání
ateisté a pohani
z ráje smutně vyhnáni.
Autor Ďábel sám, 07.03.2018
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Frr, JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi nerozumim ...
vlastne asi ani nechci
rozumet
v Srdci-Ja
je klid a pohoda
a v myslenkach marnosti je jed

07.03.2018 23:11:08 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí