ZAMRAČENÁ OBLOHA

ZAMRAČENÁ OBLOHA

 

Když v tichu mraků slzy slyším

u otazníků samoty,

svou hranu trýzně neutiším

v minutě noční prázdnoty.

 

Poselství z hvězdy nekonečna

nenávist mírem omráčí,

než maska slávy nebezpečná

daruje duši bodláčí.

 

U hrobu srdce slyším slova,

že samota je svobodou

a rovněž láska opravdová

je v době moru náhodou.

 

Opuštěn mlčím v zemi stínů,

než přijde prorok záchrany –

snad v chladu zimy nezahynu

sám světem provždy zklamaný.

 

https://www.youtube.com/watch?v=nFEhIuhvBd8&t=2s

(druhá část)

Autor ARNOKULT, 02.12.2020
Přečteno 171x
Tipy 18
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, vlnka, kudlankaW, šerý, Psavec, J's .., Amonasr, ccigg, Frr, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky jsem si to myslel...

04.12.2020 18:19:12 | enigman

Za nocí samota tíží nejvíce.

02.12.2020 11:42:43 | Donne

Ano. Já také špatně usínám.

02.12.2020 12:22:08 | ARNOKULT

... z hluboké výstřihu ...
... od kosti ...
... krásná ... jako vždy svým smutkem okouzlená ...

02.12.2020 11:01:27 | Marcella

Děkuji.

02.12.2020 11:14:11 | ARNOKULT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí