Víry

Víry

 

 

Ač zraněni jsme sice

a rány lížem

pozvednem půlměsíce

Pozvednem kříže

 

 

Fakt easy, zkus to taky

Že lidi trpí?

My křížům dáme háky

Vytáhnem srpy

 

 

Pro slávu huby pění

Nemysli konej!

Čeká tě vykoupení

Věz: to je to 'nej'

 

 

A komu se to nezdá

Ten ať se kaje!

 

...jen v blátě leží hvězda

Od Davida je

 

 

Autor R.K., 12.01.2021
Přečteno 163x
Tipy 11
Poslední tipující: BArBArKO, Emily Říhová, Marten, Amonasr, praetorian, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí