Čeho jsem se to dožil

Čeho jsem se to dožil

Anotace: ..

Přežil jsem to co jsme zatím ještě nikdy nepřežil

Když jsem byl s tebou
Tak to jsem ještě žil

Píchám si tě do žil

Abych přežil
Protože kdybych teď najednou nežil


Jak bych si tě pak užil?

Žil
Vern

Ale kdybych náhodou zemřel
A skonal a nebyl
Musíš mě dostat do nemocnice
Stůj co stůj
Má tajná černá mrtvá hnusná lásko
Znám tvou mokrou kundu
Máš skvělý čtyřtaktní motor
můj mauntfild
Pane doktore
Co byste mi poradil?
Radim Uzel


Až padne noc jistá jako ráno
Zabetonované v každém svítání

Budu se probouzet po tvém boku
Protože tě miluju
Jenom o tom už nevime
Oba dva


Přijela sanitka


Co budeš dělat až zemřou tví rodiče?


Dveře se otevřely


Úplně





Samy






Vítejte v mém světě
Pánové a dámy



Čeho jsem se to dožil
Autor CoT, 05.01.2024
Přečteno 143x
Tipy 19
Poslední tipující: jort1, jablonka, Marten, Veru, Sonador, Žluťák, Jiří I.Zahradník, Anfádis, IronDodo, BArBArKO, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) a ešte keby si tak snežil...

06.01.2024 22:56:19 | jablonka

sakra..no..co uz:D

06.01.2024 23:00:05 | CoT

Má mrtvá hnusná lásko...

06.01.2024 15:10:00 | Veru

Jdeš do novýho světa? Do novýho života??? Vykroč pravou, CoTe!!! Pravou, nepopleť to:-)*

05.01.2024 23:28:12 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí