racionální výživa

racionální výživa

lidská lebka v kastrole
chlastu flaška na stole
z mouchy kousek páteře
to je moje večeře

k snídani mám dětský voči
zapiju je douškem moči
pak si chytnu ropuchu
upeču ji v lopuchu

k obědu je mozeček
co odkázal mi dědeček
doplněn je pečení
z notorika v léčení

ctím jen zdravou výživu
budu dlouho na živu
všechny vás tu přežiju
dvě sta let se dožiju
Autor milan nov, 13.03.2008
Přečteno 318x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Glloxy, lecrecia, E., Charibeja, prostějanek, fuu
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vtipné a trefné

05.04.2008 11:18:00 | bathory

Chuťárna, je to vtipný!

24.03.2008 18:38:00 | Glloxy

Zasmála jsem se, pěkné :,)

14.03.2008 09:11:00 | E.

perfektní ;)

13.03.2008 20:00:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí