nevěsta pro upíra

nevěsta pro upíra

„NEVĚSTA PRO UPÍRA“
Znám tě jen ze snů a z krásných knížek,
Však vím že jsi-můj upíří kníže.
Své vlasy přebarvím si na černo
Atˇ můžeš mi říkat-má upíří princezno.
Chci aby můj vlas měl barvu černou,
Až ochutnáš mé hrdlo pod lucernou.
*
Já odhodím svůj prostý lidský šat
A tisíc let chci po tvém boku stát.
Já obléknu si šat co má barvu černou,
Až před oltářem se stanu tvoji kněžnou.
Mne obléknou do pohřebního krajkový,
Až mi tvůj polibek cestu napoví.
*
Až po tvém boku budu kráčet věčným
Životem,budu tvá princezna co odolává
Lidským emocem.
Já budu ve tváři mít barvu bledou a ústa má
Tu krvelačnou žízenˇještě zvládnout
Nedovedou.
*
Já budu dáma v černém krajkový
Co pohled má chladný a věčně hladový.
Tedˇ JÁ jsem krásný mužský sen
A chceš být mou krásou přesycen.
Jsem upír a bytost mystická
Co už ví jak chutná ta krev lidská…
*
Ty lidský tvore se na pozoru měj,
Můj příběh tedˇ každému vyprávěj.
Já kdysi žila,jedla jsem a snila,
Až pána mého jsem z hrobu probudila…
Autor kokyno, 26.01.2010
Přečteno 483x
Tipy 10
Poslední tipující: Cervenej_cudlik, BArBArKO, E., Pevya, enigman, labuť, Květka Š., Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobry..fakt parada.tohle se mi libi..:)

26.01.2010 10:50:00 | Míša S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí