Vlkodlačí

Vlkodlačí

Vlkodlačí

Vysouší vzpomínky
před úplňkem okna skrývá
zapaluje svíci
Mroucích loken pramínky
bělmo očí věrně splývá
s popelavou lící

Kéž noc k ránu rychle kročí
dřív než zuby krví smočí
kéž kotout již kokrhá
než milého roztrhá

Krev a mléko, skryté rány
Z obrazů zbyly jen rámy
do motlitby dlaně sešívá
Strach a bída nejsou zvány
však lačné jsou jejich tlamy
a srdce stejně bázlivá

Marně prosí, kéž už svítá
zvíře celým tělem zmítá
z očí zvolna mizí bělma
dnešní noci vládne šelma
Autor Alizarin, 27.03.2010
Přečteno 381x
Tipy 11
Poslední tipující: jitka.svobodova, ilona, synanceia, E., Psavec, Charibeja, Pevya, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty mi dáváš na noc.

27.03.2010 23:44:00 | Psavec

Hezká :)

27.03.2010 18:50:00 | Pevya

Bojííím:-)

27.03.2010 11:18:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí