Honorace veselé kmotry

Honorace veselé kmotry

Podzámčí nitra je
stižené cholerou.
Smrt tančí senza rej,
Foxtrot. I bolero.
Zvesela křepčí si
po lese s.o.s.
Rakve se vylodí
zacinká obolos.
Do marše havrany
se supy do kola.
Smích. A sůl na rány.
Čí výkřik odolá?
Funebrák pohádky
vyšívá v plameni.
Co čeká na konci?
Hlína a kamení.

Autor brooklyn, 10.11.2012
Přečteno 578x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, přicházející z Toleda, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Polonéza mátoh.

14.12.2012 23:28:14 | přicházející z Toleda

a ona...

13.11.2012 11:18:38 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí