Bezohledno

Bezohledno


Jednoho krásného dne

byl ukřižován.
Uklízečka jej
elegantně
objížděla s luxem,
řkouc:
nedělej tady bordel.

 

Když plakal,

stěžovali si,
že je to moc nahlas.

 

Barva jeho kříže
neladila k místním
stěnám.

 

Nespokojení procházející
dávali najevo
bytelný nesouhlas.

 

Když skonal,
byl označen

za vrcholného simulanta.

 

Autor brooklyn, 16.06.2013
Přečteno 518x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je kůl :-D

16.06.2013 22:13:56 | muchomůrka bílá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí