Řetězové imaginárium

Řetězové imaginárium


Řetězové imaginárium.
Rybáři
nahazují udice
a snaží se zaháknout
to, čemu se říká duše.

 

Barometr podchlazení
a klesající křivka.
Přetahování o lidskost
a tělesnou teplotu.

 

"Jsi náš."
Výhřevnost, nebo
vyhřezlost.
Jaký je v tom rozdíl?

 

Zahrady rudých kotlů.
Rozkvétají.
I účty účtujících z jam.

 

Lokají tmu a tmy
se nají.
Když řičí basem:


"Jsi tu sám."

Autor brooklyn, 24.06.2013
Přečteno 616x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí