Hostina stvůr

Hostina stvůr

Zdravím, můj příteli, odkud se ploužíš?
Jistě si na chvíli spočinout toužíš.
Vypadáš ztraceně, jako my tady,
nechceš se přidat k nám do naší řady?

Přišel jsi z daleka k mým temným křídlům?
Jaký zlý osud tě přivál až sem?
K náručím ztracenců a k jejich sídlům?
Když už jsi tady, tak pojď, my tě zvem.

Hostina na počest nezvaných hostů,
přisedni, všeho dost, kosti haž pod stůl,
Ano, je lidské to maso i s krví,
až se dost nasytíš, dej tady psovi.

Neboj se, příteli, připijme krví,
nějak jsi zbledl, snad netrápí zdraví?
Pro nás je poslední stejný, jak prvý,
no tak, už hoduj, vždyť dneska se slaví.
Autor Anjesis, 01.10.2013
Přečteno 444x
Tipy 8
Poslední tipující: Adelheidis, Radhuza, E., Amonasr, WhiteRayne, Lachailla, Kaitlynn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vesele morbidní :D

21.10.2013 21:42:05 | Adelheidis

A na konec vykřičník!
Líbí.

01.10.2013 13:55:25 | Kaitlynn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí