víc

víc

 
 
 
 
napsal jsem dopis na rozloučenou
hned co mě odřízli 
 
ležel jsem 
v kaluži čehosi
tělesné prapůvodní hmoty 
ulepen 
s pohledem upřeným 
na zeď 
kde zasychá... mmmm
 
co ty ? 
kdes byla, mířilas ...
tak přesně tam co srdce bylo 
bilo..
 
 
z prachu jsme vzešli 
z popela peří 
na prahu rozjímání
 
..kterou nohou 
nevím, když úder zvonu vlny zvedá 
tak levou
 
jinak se to nedá..
 
nepřečtu víc než řádek 
rozpité pavučiny souvětí 
uprostřed 
ve spirále chvění 
pár křídel..
 
prostoupení
 
všemi směry 
tvary 
časem 
 
ležím a nevím kdo 
 
já                jsem..
 
 
Autor poeta, 23.06.2016
Přečteno 612x
Tipy 27
Poslední tipující: Dreamy, el sereno, Luky-33, Jort, Amonasr, bogen, Robin Marnolli, jitoush, maliska, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....víc nic.....to je potom /po tom/Něco.....a tam někde hodně hluboko se
to ví.......Ji.

23.06.2016 20:59:42 | jitoush

Spoléhám na znalosti místních ;)) a přeji tvé zahrádce co nejmíň slimáků :-)

23.06.2016 22:55:09 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí