Bílý sníh

Bílý sníh

Kdysi já věřil v bílý sníh,

než stromům zalezl do výstřihů,

ten jemný křehký pocit

byl již pryč…

 

vytloukám kroky do země

naslouchaje šepotu pošlapaných trav…

rozhazuji z hlubin kapes

drobky pro stín…

 

Tam, kam jdu, není nic výjimečného

a cudnost není na místě.

Autor Caliéry, 07.02.2023
Přečteno 276x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Jan Kacíř, Fialový metal, Bufik, Psavec, šerý, Sonador, Frr, DuvtipnyCmelak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dohanim a bodikuji.preji hezký večer.

18.02.2023 22:22:54 | mkinka

Pěkná poezie, Líbí se mi*

07.02.2023 18:10:14 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí