Krteček a kalhotky

Krteček a kalhotky

Anotace: :P nepotřebuje anotaci.. :)

Žil byl krteček,
byl to hrozný...šibal
měl kalhotky vyšívané,
znaky na nich nevídané,
však nacista to nebyl,
protože byl...šibal
jak už jsem říkala..
Jenže tohle léto,
bylo v módě EMO,
a tak si řek' :
,,Chci mít dobrej look,
a nevypadat jako Petr Muk."
Kalhotky mu řekly:
,,Neměň styl,
na to nemáš žádnej skill!"
,,EMO tomu není rovno,
vy o tom víte úplný..."
šibal tak pravil..
A už to v nich hučí..
,,Zmizte! Hýbáte mi žlučí!"
A tak kalhotky utekly
a nanedalekém stromě se ritualně oběsily.
A tak krteček chodil nahý,
jen ve slipech proužkovaných,
a oči vlhké jak studánky snové,
v hluboké jámě lvové... :)
Autor Apollo16, 31.12.2007
Přečteno 577x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zní to docela dětinsky...(můj názor):-)...

01.01.2008 17:51:00 | Lyuk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí