Nadržený Santa

Nadržený Santa

Anotace: o nadrženém tlustém Američanovi

Stalo se to dávno děti,
Santa tehy mladý byl.
On ten hnusák brával léky,
neb, se zvířaty souložil.

To vám byly strašné doby
když ten hnusák šoustal soby

Dětem tehdy nosil dárky,
Ježíšek v ten krásný den.
A Vánoční radovánky,
nekazil dědek s kulichem.

Ten smraďoch, totiž vždycky vnoci,
komínem vlezl do domu.
Po pokoji s pytlem slídil,
a kradl, co mu přišlo pod ruku.

Jednou ho však načapali,
když loupil v domě za lesem.
Tam mu prdel rozsekali,
a slib, musel dát lidem všem.

Že po Vánocích každého roku,
tenhle chmaták, blbeček.
Musí, komýnem vlézt, do všech domů,
a každému dát dáreček!

Teď si klidně v Americe,
tlustý úchyl řádí dál.
Děkujeme převelice,
že ho Ježíšek vystřídal!
Autor drahý, 06.02.2008
Přečteno 762x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Alcine, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

elitní báseň,nevim co na tom tlustym dědkovi některý lidi viděj..ježišek forever

09.02.2008 19:45:00 | mňousek

Taky toho přivandrovalce nemám rád.

06.02.2008 21:58:00 | Psavec

prostě s bratrem nemáme rádi Santu tak se na nás nezlobte

06.02.2008 18:46:00 | drahý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí