Deník politika

Deník politika

Anotace: tak to chodí

Zapleten v osudu
v morální špíně
dělám jen ostudu
a tvářím se líně

Strašně jsem nenažrán
mám prasečí povahu
nad kritiky neváhám
mám prostě odvahu

Peněz má strašně moc
a úplatky beru
směju se každou noc
já na lidi seru

Všechno jen zdražuju
tak na mě si tipni
já peníze miluju
a když nemáš tak chcípni
Autor drahý, 25.09.2008
Přečteno 346x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., Myrja, Psavec, Bíša, labuť, Holis, denebrin, Romana Šamanka Ladyloba, Tacca, Belmon, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sexy...

26.09.2008 11:36:00 | PatriceB

Dobře a lapidárně napsáno - stručně a výstižně. Přesná charakteristika.

25.09.2008 14:35:00 | denebrin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí