Náš vesmír není..

Náš vesmír není..

Anotace: .. jak má být

Náš vesmír není jak má být
copak mu chybí? zdá se
bližším tělesem lze zákryt
vzdálenějšího snáze

nasimulovat v domnění
že nic víc tady není
- laparoskopií v koleni
nezjistíš dermu zevní

potetovat chci zvenčí náš
vesmír, jak balon plný
těles v zákrytech.. začínáš
chápat, že vědy trny

nejsou sto ani zdaleka
z obou stran jej propíchnout?
když v rajském plynu haleká
k amoniaku přičichnout

dát lidskou vědu, doví se
co zrcadlo jí říká
ach, ty můj pictus orbise
- po smíchu teď naříká!
Autor Petbab, 29.04.2010
Přečteno 335x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, Elza511, sophia92, Gudula, Psavec, Quigleika, Květka Š., modrá..., labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

29.04.2010 09:54:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí