Plecko

Plecko

Anotace: Kamarádka s manželem poslali mi zprávu, že je akce na maso. A že mám ráda básničky, tak ve verších. No a takhle jsme si začali dopisovat.

Oni dva:
Známá akce levné plece,
trvá do konce týdne přece.
,,Tohle mi poslal Lád'a do práce,
zprdnul mě, že jsem Ti to nedala přečíst.
Že kvůli Tobě zaveršoval ,tak pardoon!!

Já:
Děkuji Vám za tip,
já půjdu si plec koupit.
Tři kyla snad postačí,
na dlouho nám vystačí.
Lád'ovi děkuji za zprávu,
at' utíká do krámu.
Na zítra to zamluvit,
pak příjdu si tam nakoupit.

On:
Já do krámu nepůjdu,
radči se dám na vojnu.
Máma Ti to domluví,
jí masn'ačky vyhoví.

Já:
Tak do krámu neskákej a
na vojnu se nedávej.
Doma by všichni plakali,
když, do hola by Tě stříhali.
Nezapomen' taky,
na ty tvé králíky,
jak rád je máš,
vždit' jen Ty,
se o ně, staráš.
Tak se hezky měj a
nebud' línej,
do toho krámu zítra pospíchej.
Nezatěžuj maminku,
Ty udělej si chvilinku.
Maso kup,
nalož ho,
zapal gril a
upeč ho.
Po hodině třetí ,já budu u dveří,
zdržím se jen chvilinku,
na výbornou pečínku.
Až mé bříško bude plné,
pak teprv,
zbavíte se mne.

On:
Ty jsi pěkně vypečená,
jako naše máma,
podejte si ruce holky a
at' je bůh s váma.

Já:
Na boha se nevymlouvej a
to maso,
ugrilovat koukej.

Ona:
Vy dva ,jste se hledali,
sedím, čumím na to z povzdálí.
Miry, domluvíme se v práci.
AHOJ.

Já:
Krásný večer, dobrou noc
nezlobte se, na mne moc.
Já, legraci si dělala,
že na maso, se pozvala.
Ale, dala bych si říct,
tak dej vědět,
až budete ho, píct.
PAPAPA.
Autor EM EM, 04.05.2011
Přečteno 594x
Tipy 13
Poslední tipující: Poučený fracek, tato22, vodnař, Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba, Emmelia, Tamara, NikitaNikaT., CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už máme domluvenou grilovačku...my naložíme maso, kamarádi zajistí zbytek...mňam :-))

05.05.2011 14:46:00 | Tamara

Mno, jo grilováníčko, opékáníčko... přátele, muzika, pivečko... mno jo... to když se přátelé sendou :o)

05.05.2011 06:40:00 | NikitaNikaT.

holky supr, povedlo se Vám to:-)

04.05.2011 22:18:00 | nancy

plecko bych si dala,pivečko popila...

04.05.2011 22:04:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí