Roura

Roura

Anotace: ...

Promnu si ruce, zatlačím břicho
a tiché hučení rozetne ticho.
Délce té trubice slastně se usměji,
ať všichni lidi klidně si čumějí.

Pátrám s ní po bytě, kryju si záda
abych si nezranil dlouhého hada.
"Heleďme, díra," potichu vrčím,
na nic už nečekám, hned ho tam strčím.

Hučí to silně a ještě temněji,
nejde tam strčit, zatlačím silněji.
Konečně prorazil tvrdou to obranu,
hluboký průnik pevnosti titanu.

Jezdím s ním tam a sem a zase zpátky,
když mě tak nebaví, tyhlety hrátky.
Tohle by nešlo mít za povolání,
taky tak nesnášíte luxování? ;o)

Autor Selidah, 29.12.2012
Přečteno 575x
Tipy 3
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, poetka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až do posledních řádků jsem si myslel, že popisuješ jednu z mých oblíbených činností.
Potom jsem si uvědomil, že luxování vlastně rád nemám. :D

Ta básnička je super.:)

02.01.2013 18:44:27 | Dolik 94

:P Jsem rád, že se zalíbila ;)

03.01.2013 09:15:37 | Selidah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí