jak se asi žije hned po tom co už se nežije

jak se asi žije hned po tom co už se nežije

Anotace: Nebo někde mezi tím

.

.

.

.


.

vzali mi šaty
horda lačných supů
jali se ze mě
kůži rvát
trhali maso
barvili se krví
a já tam hrdý
zůstal stát

naposled plíce
jarní vánek vdechly
dotlouklo srdce
úder jako zvon
zbyly jen kosti
hladké
skromně bílé
naposled k uším
z dálky písně tón

teď běhám nahý
skrz naskrz fouká
hnízdí mi v hrudi
drzá sýkorka
zvědavý motýl
na lebce přistál
aby pak v barvách
zmizel do horka

nevidím neslyším
nevnímám vůně
přesto se cítím
o mnoho líp
chvíli jsem na živu
léčil se z nemocí
pak se to zvrtlo
trefil mě šíp

ten z tvého luku
má mrtvá nevěsto
jsi hladká libová
stehenní kost
snad čas mě odmění
a vítr načechrá
s tebou se sesypu

na večnost
Autor přechodná záležitost, 17.05.2013
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska, Amonasr, Elisa K.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čtvrtá sloka mne rozesmála, díky za to :) A báseň povedená, opět ;)

17.05.2013 19:09:40 | Elisa K.

Já děkuju tobě za návštěvu/vy ;-)
4. sloky jsou má specialita

17.05.2013 22:14:19 | přechodná záležitost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí