Tetička z Ameriky

Tetička z Ameriky

Anotace: taková blbost... :D

Přišla pošta s překvapením,
otvírám ji s udivením.
Úhledné písmo, tenké linky,
přišel dopis od tetinky.

Prý přijede na návštěvu,
mno, už mi není moc do zpěvu.
A sakra, musím uklidit náš byt,
už by tady měla být.

V tom zazvonil prudce zvonek,
až se otřás vánoční stromek.
Ozvalo se "Hello, honey"
teta křičí na všechny strany.

První kufr, druhý, třetí,
do předsíně všichni vletí.
Hello teto! Jak se daří?
v tom pusa byla na mé tváři.

Daří se mi velmi dobře,
jen jsem musela přes moře.
My childer, kde máte sníh?
když v tom se ozvalo "kých!"

Oh my darlin', ty máš rýmu,
vždyť nemáte žádnou zimu.
Též netuším co se děje,
teta už zas něco pěje.

Tak tu ležím s rýmou doma,
prostě vánoční pohroma.
Štědrý den se kvapem blíží,
má nemoc mě stále tíží.

Teta zabalila dárky,
rolničky už znějí z dálky.
Večer jsme zas všichni spolu,
namačkaní u jednoho stolu.

Rýma trochu polevila,
má tetičká promluvila.
"Děkuji vám, very much.
Ale teto nemáš zač."

Pak jsem samozřejmě spolkla kost,
tož, nebylo těch pohrom dost?
Konečně jdem ke stromečku,
všichni zvolali "Panečku!"

No a co byl asi můj dárek?
Přeci pletené ponožky!
Abych nebyla už nemocná,
a bylo mi teplo na nožky! :D
Autor slzička3599, 16.01.2014
Přečteno 889x
Tipy 2
Poslední tipující: Lůca, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to bylo dobré. :-D Zajímavé, ty anglické ,,vložky"!

04.02.2014 17:02:18 | Sosna

Díky... :D

04.02.2014 19:44:45 | slzička3599

Nááhodou, ponožky musí bejt :D Jinak to nejsou ty pravý Vánoce :D

16.01.2014 19:18:30 | Elisa K.

Jasně... :D

16.01.2014 19:46:06 | slzička3599

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí