Běžný den učňů z ubytovny

Běžný den učňů z ubytovny

Na učňák chodím nerad. Radši bych šel na bar.

Při pozemkách jsme ryli. Jen Bohumil hrabal.

 

Při těláku je fotbal a mě chytil vztek,

že všichni chtěj bejt útok, jenom Josef bek.

 

Hrálo se celkem tvrdě. Byl to boj. Mě vadil.

Všichni pak ledovali. Jenom Milan chladil.

 

Pak jdeme sbírat houby. Byly pod jedlí.

Všichni sbírali jedlý. Zdeněk nejedlý.

 

Náhle nás přepad slejvák, hromy, blesky – hnus.

My nasadili sprint, jen prdlej Tomáš klus.

 

Zmrzlí jsme našli knajpu. Uvnitř jsem se lek,

když objednal jsem rum, chtěl Karel heřmánek.

 

Nedat si jídlo - bleju, nejsem naivka.

„Tak co to bude? Smažák? Bolek polívka?“

 

Jaromír rozbil sklenku. Všude byly střepy.

Dali jsme další pivo, jen František nepil.

 

Prej kdy půjdem zpátky. Blázníš? Tys jed vtipnou kaši?

Všichni se tomu smáli, to jen Jarda plašil.

 

No dobrá půjdem bydlet. Máme raněné.

Všichni maj měkká srdce, Roman z kamene.

 

A tak jsme vyrazili bydlet na lágr,

někdo dal ještě sklenku, jen já …. grrrrrr

 

Autor praetorian, 16.12.2020
Přečteno 140x
Tipy 19
Poslední tipující: Miskitka, Emily Říhová, WWW, R.K., ARNOKULT, Psavec, šerý, Amonasr, mkinka, Donne, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o) :o) :o)

19.12.2020 20:52:08 | WWW

Grr ne. A co teprv Skácel Holan Zahradníčka Horu.. :)

16.12.2020 10:16:55 | Now

no ukoncit to mi delalo nejvetsi problem... hte jsem, aby to koncilo já neco a davalo to prijmeni... me napad jen jagr a janosik. na jagra to puvodne znelo... kdyz prijeli raxi, sichni byli hr, neb hteli auto s CZE jen ja GR... ale to se mi nelibilo, bych to musel nejak vysvetlovat

16.12.2020 10:23:47 | praetorian

:)) trošku kulhá rytmus - klus Kluse to ale dost vyrovnává :D

16.12.2020 10:12:05 | lawenderr

rytmus? nemyslim. ale moh jsem pozit to jmeno. :))

16.12.2020 10:19:58 | praetorian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí