Vyhlídkový let

Vyhlídkový let

V letadle pilot a nějaký fanda s ním.

Pilot si pomyslí, jak jen ho vyděsím?

 

Prolítne pod mostem, kde teče řeka,

když náhle ozve se: „hm, to jsem čekal“.

 

Přitvrdí. Motor si s námahou štěká,

a vzadu zas jen to: „hm, to jsem čekal“.

 

Jak jenom vystrašit tohohle člověka?

Výkrut a konečně: „hm, to jsem nečekal“.

 

Přistání. Letadlo zastaví na trávě,

„Tak jak je?“ pilot se pozeptá váhavě.

 

„I když jsem ve vás měl velikou důvěru,

čekal jsem to, že se pod mostem poseru.

A když jste využil všech koní, žokeji,

bylo mi jasný, že rázem se pobleji.

 

Musím říct, jinak to byla jen paráda.

Co jsem však nečekal, když jste šel na záda,

tak to mě dostalo, přiznám se, převelmi,

neb mi vše úspěšně nateklo do helmy.“
Autor praetorian, 07.07.2021
Přečteno 145x
Tipy 17
Poslední tipující: gallatea, Emily Říhová, blues, Pittoresque, Pamína, šerý, Frr, Jean89, mkinka, Lighter, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D fuuuuj

30.09.2021 20:28:40 | gallatea

no teda :DDD

14.07.2021 16:50:32 | Pittoresque

Pořád se těm tvým blbinám směju! Až se tomu sama divím :-)

09.07.2021 07:16:51 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí