3x MINI (limerik) - NOVOTVARY

3x MINI (limerik) - NOVOTVARY

 
Pohledný statečník nožovou zbraní
rozpáral drakosaň, žádný s ní sraní.
Pak, stručně vzato,
prd dostal za to.
Mohl však uplatnit úlevu z daní.
 
----------------------------------------------------
 
Kohoutici krocan prý (...píp).
Že než kohout umí (...píp) líp.
Kohout v chomoutě
chce mít kohoutě.
S krocaňaty radši by chcíp.
 
----------------------------------------------------
 
Poddaníci cítí jistou zradu.
Chtěli věřit autoritám z hradu.
Třeba jenom z tašky
vytáh špatné šašky
důležitník, co má dabl bradu.
Autor Koala, 17.02.2022
Přečteno 120x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tu třetí ST.
Měj se fajn.
Koště a lopatu beru.
To svinstvo vymetám.
Co naplat ...
Někdy mám pocit !!
Jsem sám ???

18.02.2022 06:48:54 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí