3x MINI (limerik) - CRASH

3x MINI (limerik) - CRASH

 
V Petrově nad Desnou
kolizi dost děsnou
spatřil jsem. Totiž
- střetli se, potíž, 
Bombardier s Cessnou.
 
----------------------------------------------------
 
Girolamo, rodák z Malty,
při jízdě když řadí kvalty,
nesleduje cestu.
Díky tomu gestu
jízdu často končí salty.
 
----------------------------------------------------
 
Když plují mořem dvě lodě
ve stejném čase i bodě.
Tak se v tom moři
až ke dnu noří
bez hádek, v míru a shodě. 
Autor Koala, 19.02.2022
Přečteno 130x
Tipy 10
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, Jean89, Marten, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není karambol jako karambol.

12.09.2023 17:41:50 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí