Odpovede

Odpovede

Anotace: ***

Povedz mi, kam sa stratia hviezdy,
vždy keď slnko začína svoju púť
a vybledne ich jas.
Kam zmiznú?
A prečo?
Moje oči nevidia,
a ty odídeš s nimi.
Povedz mi, kam odlieta motýľ,
vždy po lete, keď listy stromov
vrhajú sa k zemi.
Pomaly zatrepe krídlami...
...a je preč.
Kam odchádza?
A prečo?
Moje oči nezistia,
a ty odchádzaš s ním.
Povedz mi, kam sa tratí dúha,
vždy keď posledná kvapka dažďa
opúšťa slnečný lúč.
Potichu vyblednú jej farby,
rozplynie sa v oblakoch.
Kam sa ponáhľa?
A prečo?
Moje oči nezazrú,
a ty mizneš s ňou.
Povedz mi, kam sa tratím ja,
vždy keď nedržíš ma v náručí
a tvoje srdce nebije pri mojom.
Kam idem?
A prečo?
Kam?...
Naspäť k tebe,
do tvojich teplých dlaní,
naspäť k tvojim horúcim ústam,
k tvojmu vábivému hlasu.
Naspäť domov.
K tebe.
K láske...
Autor Ria, 04.06.2007
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí